Lastega Libatse laadale

Täna olen üksikisa kahe lapsega. See on viimastel aastatel harva juhtunud, sest nädalavahetustel kui Mari koju tuleb püüame ikka olla koos kodus. Aga täna osaleb Ly keraamikakoolitusel Tallinnas ja tuleb alles õhtul tagasi. Juba eile mõtlesin, et midagi peaksin oma tütredega ette võtma. Äkki mõni jalgrattamatk.

Sõltumatult sellest suhtlesin eile ühele sõbraga, kes teeb lastele näomaalinguid. Alice on ta nimi. Tal pole päris koduleht, küll aga oma leht Facebookis. Ma kirjutasin talle “Kas sa oled juba mõelnud tulla Poti laadale siin Vigalas? See toimub sel aastal 6. augustil (pühapäev). Peakorraldaja on Silja Käär (tel 5056967). Pean lisama, et meie lendame järgmisel päeval Belgiasse ja on võimalik et me seekord ei lähegi laadale.” Alice vastas et äkki tulebgi ja et ta täna maailb Libatse laadal. Libatse…. see on ju siin lähedal!

Nii tuligi meie tänase väljasõidu idee. Ainus asi, mis mulle väga ei meeldinud, oli sellega kaasnev bensiiniraiskamine. Sõidad pooltühja autoga 50 kilometrit, et oma tütredega koos olla? Aga seda, et auto pooltühi on, saab ju muuta. Iiris, keda sa kaasa tahad? Nii tulidgi Mirtel ja Kenert ka kaasa.

Laadal sai ka emadepäeva kingitusi osta
 

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *